Keittiön välitilan lasit

Päivitä keittiösi nykyaikaan!

Välitilan lasi on näyttävä ja samalla myös erittäin toimiva vaihtoehto perinteiselle laatoitukselle. Keittiön välitilan lasit tulevat tason ja kaapiston väliin laatoituksen asemesta. Tyylikkyyden lisäksi lasin kiistaton etu on puhdistamisen helppous. Laajasta värivalikoimastamme voi valita mieleisen lasin jokaiseen makuun.

Toimitamme välitilan lasit tarvittaessa tarkkaan mitattuna ja paikoilleen asennettuina tuhansien keittiöiden kokemuksella.

Välitilan lasitusta suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon mahdollisuus sijoittaa pistorasiat ja valaisimet keittiön yläkaappien alapintaan näkymättömiin. Näin saadaan eheitä kokonaisia pintoja, jolloin lasin ominaisuudet korostuvat. Teemme lasiin kuitenkin myös mahdollisesti tarvittavat reiät pistorasioita varten. Välitilojen lasit mitataan, kun yläkaapit ja tasot on asennettu.

Värivaihtoehdot
Läpikuultavat lasit: kirkas, satiini, savu, pronssi
Kokonaan peittävät lasit: valkoinen (vihertävä), pure white, satiinivalkoinen, beige, harmaa, keltainen, kirkas punainen, tumma punainen, lila, minttu, mokka, musta, oranssi, siniharmaa, sininen, vaalean harmaa, violetti, helmiharmaa, helmimusta
Peilit: kirkas, savu, pronssi

Näät värivaihtoehdot myös tästä linkistä värivaihtoehtoja.

Välitilan lasit

Värivaihtoehdot