Sisustus

Liukuovet

Lasiliukuovet kiinnitetään kattoon tai seinään kokonaan ilman lattiakiskoa. Lattiaan tulee ainoastaan pieni ohjuri liukuvalle lasille. Laadukas liukuovijärjestelmä on hiljainen ja se toimitetaan lasinhidastusmekanismilla. Kaikki lasiliukuovijärjestelmämme ovat saatavilla myös RAL-värisävyihin maalattuina.

Sisustus

Lasiovet

Kaikki lasiovemme ovat karmittomia ja ne valmistetaan aina oviaukkoon tarkasti sopiviksi. Laadukkaiden saranoiden mekaniikka keskittää oven haluttuun kohtaan. Lasioviimme voi valita mieluisan vetimen ja tarvittaessa lukitusmekanismin.

Sisustus

Tasolasit

Vanhat pinnat saavat uuden ilmeen lasilla. Kirkkaan lasin lisäksi valmiita sävy- ja värivaihtoehtoja on lukuisia. Kokonaan oman värin voi valita myös värikartan mukaan. Lasin paksuus on valittavissa käytettävän kohteen tarpeen mukaan. Kaikki hionnat ja mahdolliset työstöt ovat tarkkaan viimeisteltyjä.

Sisustus

Takaneduslasit

Takaneduslasit valmistetaan mittojen tai sapluunan mukaan. Karkaistu turvalasi voi olla erityiskirkasta, sävytettyä tai taustamaalattua lasia. Valmistamamme takaneduslasit täyttävät tarvittavat rakennusmääräykset.

Lasi on sisustuksen 

ainutlaatuinen elementti