Terassit

A3

Parvekelasituksissa on helppokäyttöinen lukitusmekanismi, joka mahdollistaa myös reunimmaisen lasi-elementin käytön. Parvekelasitus on yläkantoinen, pystypuitteeton lasitusjärjestelmä. Lasit avataan avaamalla saranalasi ensin ja liu'uttamalla ja kääntämällä liukuvat lasielementit saranaportista. Lasituksen erinomaiset liukuominaisuudet tekevät käytöstä miellyttävää. 

Terassit

A5

Tämän sarjan parveke- tai terassilasitus on pystypuitteeton ja limittäin liukuva lasitus. Sen tekee ainutlaatuiseksi sen helppokäyttöisyys ja monipuoliset avaamismahdollisuudet. Lasituksen voi avata molemmista reunoista tai jopa keskeltä, parvekkeen parhaalta paikalta. Soveltuu siis niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Lasitus soveltuu käytettäväksi lisäksi myös täyskorkeana.

Terassit

A7

7-sarjan pystypuitteellinen terassilasitus on sivulle kiskojen avulla liukuva terassilasitus. Lasijärjestelmässä lasien väleissä on ohuet pystylistat, jotka varmistavat lasituksen tiiviyden, vedenpoisto tapahtuu niille tehdyistä kanavista terassin ulkopuolelle.

 

 

 

Parveke- ja lasiterassi toteutetaan aina mittatilaustyönä. Parvekelasitus ja lasiterassi suojaavat tilaa niin pölyltä lumelta ja sateelta kuin tuulelta ja melulta ja mahdollistaa parvekkeen ympärivuotisen käytön.

 

Teemme myös terassinrungot alumiinista ja minkä vaan ylläolevista lasituksista voi siihen lisätä tarpeen mukaan. Myös katto ja kolmiot tehdaan lasista. Näin saat terassille miltei ympärivuotisen käytön. Myös tulipesien käyttö onnistuu näissä, me teemme aukot läpivienneille lasikattoon.

Lasi on sisustuksen 

ainutlaatuinen elementti